Hoe werkt WhatsHappening Official?

Wat ga jij vandaag doen? Weet je al wat je dit weekend gaat doen? Ik verveel me!

Allemaal uitspraken die we weleens tegenkomen. Want wat gaan we doen met onze vrije tijd? We zoeken allemaal naar entertainment. De een naar een te gek feest, de ander naar een topsport event, film of food festival. En soms kan het weleens zo zijn dat we vooraf niet een bepaalde keuze hebben. Door uren te zoeken op verschillende websites verspil je tijd en energie die je moet besparen voor Pinkpop, de nieuwe Pirates of the Caribbean of de spannende ontknoping in de eredivisie.

Try WhatsHappening Official!

WhatsHappening Official verzamelt jaarlijks meer dan 850 populaire evenementen op basis van muziek, sport, film en events. Kortom, de meest complete en populairste evenementen agenda van heel Nederland. Het werkt als volgt:

1. Ga naar WhatsHappening Official

2. Selecteer een datum en/of een categorie(ën)

3. Klik op de gevonden evenementen

WhatsHappening Official toont je lijst met tal van evenementen op basis van jouw criteria. Zo kun jij rustig lekker onderuit zoeken naar jouw volgende evenement. Te veel evenementen? Voeg wat extra criteria toe zoals subcategorie of regio.

Elk evenement heeft een eigen pagina met alle benodigde informatie en een heerlijk stukje tekst of video erbij waardoor je meer te weten komt over het evenement zelf. Vaak geschreven door iemand die al eens bij dit evenement is geweest. Betrouwbare info dus! Voor tickets klik je op de button rechts onderin. Zo kom je op de ticketsite van de evenementen organisatie. Op die manier koop jij je kaartje veilig en vertrouwt bij de organisatie zelf zonder extra kosten!