Over WhatsHappening Official

Het is belangrijk om te weten waar WhatsHappening Official voor staat en vooral waar we naar toe willen met zijn allen. Reden genoeg om jullie mee te nemen in onze missie en visie. Wij nodigen je daarom ook uit om onderstaande te lezen!

 

' Jouw evenementen bereikbaar, de nieuwste ontdekken ' 

Jij zoekt naar entertaiment. Op maandagavond na je eerste schooldag of werkdag van de week, op woensdagmiddag met de kids maar ook op een vrijdagavond met je vrienden/vriendinnen. Het is aan ons de taak om jouw vrijetijd opvulling te geven. Daar houden wij ons 24/7 mee bezig. Dat zorgt er voor dat we alleen dat presenteren dat jullie ook echt willen zien. 

Met behulp van vier hoofdcategorieen presenteren wij evenementen voor iedereen. Voor iedereen? Ja, voor iedereen! Van Indoor Brabant in 's-Hertogenbosch tot aan Eurosonic Noorderslag in Groningen. 

 

' Breed aanbod aan entertainment, met de focus op een trendy en effectieve manier '  

Wij streven ernaar om de meest complete en populairste evenementen agenda van Nederland te worden. 365 dagen per jaar moeten er evenementen voor iedereen te vinden zijn via de socials en de website van WhatsHappening Official. WhatsHappening Official wordt daardoor voor iedereen toegankelijk. Jong, oud, trotse Hollander of zelfs toeristen van over de hele wereld.