Welkom!

Beste bezoeker,

Allereest wil ik je van harte welkom heten namens WhatsHappening Official!

Nederland beschikt naast water ook over vele evenementen. In 2016 telde ons kikkerlandje alleen al ruim 1000 muziekfestivals, bezochten we ruim 34 miljoen keer de bioscoop en vonden er meer dan 200 food/drink events plaats. Om vervolgens nog maar te zwijgen over de Nederlandse topsport.

Het blijkt dat we met zijn alle opzoek zijn naar entertainment. Elke dag maar weer. Onze interesses lopen veelal uiteen. Zo gaan we lekker stampen op Hard Bass in de Gelredome en pakken we een spannende film op maandagavond bij de bios in de buurt. 

Naast onze vaste feestjes en evenementen zijn we ook weleens random opzoek naar spontane opvulling van onze vrije tijd. Maar waarom moeten we daarvoor minimaal vier verschillende websites bezoeken? Dat kan anders dacht ik. 

Ik bedacht WhatsHappening Official. Een compleet overzicht voor iedereen die opzoek is naar entertainment vanuit alle hoeken en wanneer je maar wilt. Raadpleeg WhatsHappening Official om ver vooruit een evenement te plannen of omdat je juist nu zonder planning op station Groningen staat.

Mijn passie om iedereen te voorzien van evenementen zorgt ervoor dat WhatsHappening Official ernaar streeft om elke dag maar weer nieuwe evenementen toe te voegen. Op een zo trendy en effectieve manier vind jij je volgende evenement. Daarnaast willen we met toffe acties gratis tickets weggeven aan ons eigen publiek. KEEP AN EYE ON OUR SOCIALS!

 

Tot slot wens ik je veel plezier bij je eerst volgende evenement!

 

 

Kay de Leeuw

Founder WhatsHappening Official